Wat is SportRush

SportRush is momenteel het bestverkochte sport supplement in Nederland. Dat is niet voor niks! SportRush is de eerste complete en natuurlijke sport formule. Het geeft je niet alleen de energie en motivatie om te gaan sporten, maar zorgt er ook voor dat je sneller een fit, slank en gezond lichaam verkrijgt. Bovendien zorgt SportRush niet alleen voor een sterkere weerstand, maar gaat het het vrijkomen van de stress hormoon cortisol tegen na een zware inspanning.

 

Dankzij de unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten is SportRush het meest effectieve sport supplement. SportRush is ideaal voor fitness (krachttraining & cardio-training) en hardlopen. Het is geschikt voor elke andere vorm van sport zoals fietsen/wielrennen, zwemmen en zelfs wedstrijdsporten! 

 

Om je sportdoelen sneller te bereiken kan je als SportRush gebruiker gratis gebruik maken van de begeleiding van onze ervaren SportRush personal trainer Michael Faverus. Of je wilt afvallen, kracht- of spiermassa opbouwen, conditie verbeteren of gewoon gezonder en fitter wilt zijn; Met een persoonlijke benadering helpt Michael jou bij het vaststellen van voedings- en trainschema's die worden afgestemd op jouw individuele situatie en sportdoelen.

 

Drink je SportRush 15-30 minuten voor de training en bereik maximaal resultaat!

 

SportRush is het eerste complete sport supplement.

 

Veel mensen die sporten hebben potten aan supplementen thuis: Multivitamines, Vitamine C, Vitamine D,  whey eiwitten,  pre-workouts, fatburners, vezels, creatine, aminozuren, BCAA's en glutamine. Het is niet alleen een gedoe om al deze supplement apart in te nemen, maar het kost ook onwijs veel geld. Veel sporters huren een dure personal trainer of een online coach in. Vaak hebben deze personal trainers niet de nodige ervaring en/of kwalificaties.

 

SportRush is het eerste sport supplement dat compleet is. Het bevat alles wat de sporter nodig heeft; pre-workout, eiwitten, BCAA's & aminozuren, fat burners, glutamine en multi-vitamines. Dit zijn stoffen waarvan we de werking al langere tijd weten. Daarnaast bevat SportRush stoffen waarvan de werking door recent onderzoek is bewezen zoals L-carnitine, konjac-gum, groene thee extract, garcina cambodja en rhodiola rosea. De unieke SportRush formule is dus tot stand gekomen uit een combinatie van bestaande kennis en nieuwe wetenschappelijke bevindingen.

 

Niet alleen het product is compleet! Wanneer je SportRush gebruikt, kan je ook gratis gebruik maken van de expertise van onze personal trainer Michael Faverus. Of je doel nou vetverlies, spieropbouw, conditieverbetering of gewoon fitter en gezonder worden is, SportRush met de begeleiding van Michael Faverus helpt jou om je doelen sneller, efficiënter en op een professionele manier te bereiken.

 

SportRush bevat maar liefst 13 gram eiwitten, wat ongeveer de hoeveelheid is wat het lichaam van een sporter nodig heeft voor de trainingsessie.

 

SportRush wordt in Nederland geproduceerd, is 100% natuurlijk en je bent verzekerd van de beste kwaliteit ingrediënten.

 

Voor wie is SportRush bedoeld?

 

SportRush is ideaal voor iedereen die sport of van plan is te beginnen met sporten. Je kent het verhaal: Je bent soms te moe om te gaan sporten. Of je wilt het maximale uit je sport activiteit behalen maar het gaat moeizaam. Ook hebben veel mensen de intentie om te beginnen met sporten maar dat lukt maar niet. Anderen beginnen met sporten en geven het na enkele weken of maanden al op door een gebrek aan energie en motivatie of het uitblijven van resultaten.

 

SportRush helpt je bij het behalen van het maximale uit je training, het zetten van de eerste stap om te sporten, het behouden van een sport ritme en het behalen van maximale resultaten op de lange termijn.

 

Gebruikers van SportRush variëren van mensen die een paar keer per week sporten tot aan professionele sporters!

 

 • Ideaal voor mensen die aan fitness (krachttraining en/of cardio-training) of hardlopen/joggen/fietsen doen;
 • Geschikt voor alle soorten sport;
 • Je wilt het maximale uit het sporten behalen door je motivatie/concentratie tijdens de gehele inspanning hoog te houden;
 • Wanneer je extra motivatie en energie nodig hebt om door te gaan met sporten;
 • Je hebt de intentie om te sporten maar kan maar niet beginnen. De eerste stap is voor de meeste mensen erg lastig;
 • Sporters die behoefte hebben aan begeleiding van een professionele personal trainer;
 • Je wilt sneller vet verliezen en/of spieren opbouwen door te sporten;
 • Voor meer kracht/uithoudingsvermogen tijdens het sporten en langer door kunnen gaan met sporten;
 • Mensen die hun conditie willen verbeteren;
 • Je wilt alle essentiële voedingsstoffen, vitamines en mineralen die verloren gaan tijdens de sportactiviteit aanvullen;
 • Geschikt voor sporters die aan wedstrijdsporten doen zoals voetbal, tennis etc.;
 • Mensen die hun weerstand tijdens en na het sporten willen verhogen;
 • SportRush is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor alle leeftijden.

Sport gezond met SportRush!

 

Sporten is gezond, dat weten we allemaal. Iemand die sport heeft echter meer voedingsstoffen nodig dan normaal. Anders komt het lichaam tekort en zal het effect van sporten verre van optimaal zijn. Het lichaam van sporters heeft meer eiwitten nodig om te herstellen. Tevens is er een verhoogde behoefte aan vitamines en mineralen om de weerstand hoog te houden en vermoeidheid tegen te gaan.

 

Veel mensen die sporten hebben een tekort aan eiwitten, vitamines en mineralen waardoor het indirect een ongezonde werking op het lichaam en weerstand kan hebben. Spieren breken sneller af omdat het lichaam meer eiwitten, BCAA's en aminozuren nodig heeft. De weerstand is lager door een gebrek aan essentiële voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Bovendien verbruikt het lichaam enorme energie om de spieren te herstellen tijdens en na het sporten waardoor het kwetsbaarder is tegen ziekten.

 

SportRush voorziet je lichaam in deze extra behoefte aan voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Het zorgt ervoor dat het lichaam gezond kan blijven functioneren. SportRush is 100% natuurlijk en bevat unieke natuurlijke ingrediënten waarvan is aangetoond dat het het immuunsysteem versterkt: Rhodiola Rosea, Groene Thee extract en L-Theanine.

 

De meeste voedingssupplementen worden in landen zoals China en India geproduceerd. De kwaliteit van deze producten laat vaak te wensen over. SportRush wordt op Nederlandse bodem geproduceerd. Alle ingrediënten worden nauwkeurig geselecteerd en voldoen aan alle kwaliteitsstandaarden zodat je bent verzekerd van de beste kwaliteit! SportRush stelt jouw gezondheid voorop en is verantwoord voor iedereen.

 

Sport gezond met SportRush, het meest complete en effectieve sport supplement in Nederland!